Helsinki – Vietnam lennot 491€

Tarjous Vanhenee lokakuu 30, 2017
Haukka tästä edulliset lennot Vietnamiin. Qatar airwaysin lentoja Ho Chi Minh cityyn saa nyt hyvin...Lisää

Haukka tästä edulliset lennot Vietnamiin. Qatar airwaysin lentoja Ho Chi Minh cityyn saa nyt hyvin edullisesti. Lennot kestää keskimäärin 15h per suunta yhdellä vaihdolla (riippuen hieman lentopäivästä).

Esimerkkihintoja:

  Less

Katso tarjous
100% Toimivuus

Helsinki Nepal Lennot – alk. 377 €

Tarjous Vanhenee N/A
Helsinki Nepal Lennot – alk. 377 € Mikäli halajat Nepaliin, niin nyt siihen on oiva...Lisää

Helsinki Nepal Lennot – alk. 377 €

Mikäli halajat Nepaliin, niin nyt siihen on oiva mahdollisuus! Lentoja löytyy lukuisille eri päiville ensi vuoden alusta alkaen 377 €. Tarjoukset ovat voimassa 10.9. asti, joten varaa nopeasti! Huomioitavaa myös että matkan kesto tulee olla 30 päivää, eli talvilomia ei kannata käyttää vielä tämän vuoden puolella välttämästi J

Nepalista lennettäessä takas, lento pysähtyy yön yli Turkissa jolloin Turkis Airlines majoittaa maksuttomasti asiakkaat hotelliin.

Lentoja on tarjolla useille eri päiville, joskin tässä muutama:

  Less

Katso tarjous
100% Toimivuus

170€ Helsinki – Berliini Finnairin kesälomalento

Tarjous Vanhenee N/A
Tällä tarjouksella vietät viikon Berliinissä edulliseen hintaan.
Katso tarjous
100% Toimivuus

Recently Expired Edulliset lennot :-) Coupons

Lennot Berliiniin 60€

Tarjous Expired
Haukkaa tästä itsellesi lähes ilmaiset lennot Berliiniin. 60€ ei pääse edes taksi edes takas lentokentälle...Lisää

Haukkaa tästä itsellesi lähes ilmaiset lennot Berliiniin. 60€ ei pääse edes taksi edes takas lentokentälle Helsingin keskustasta. Skyscannerin kautta löytyy nyt suoria lentoja alkuvuodesta 60-70€ hinnalla riippuen päivämääristä. 

Lentoyhtiönä toimii Eurowings, jonka lentoihin kuuluu (standardilipulla) vain käsimatkatavarat. Ruumaan laukkuja voi ostaa lisämaksusta, joskin silloin matkan hinta olisi edelleen hyvin edullinen verrattuna reitin normaalihintoihin (200-250€~).

 

Seuraavat esimerkkihinnat ovar tarkastettu 12.10 (hinnat nousevat sitä myötä kun koneet täyttyvät):

Less

Katso tarjous
100% Toimivuus

Lennot Puolan Gdanskiin Turusta 17€

Tarjous Expired
Haukkaa tästä superedulliset (melkein ilmaiset!) lennto Turusta Puolan Gdanskiin. Wizzairin suora lento lestää noin 1½...Lisää

Haukkaa tästä superedulliset (melkein ilmaiset!) lennto Turusta Puolan Gdanskiin. Wizzairin suora lento lestää noin 1½ tuntia per suunta. Gdanskin kentältä keskustaan taksi maksaa noin 5-10€ ja hostelleja sekä hotelleja löytyy hyvin edulliseen hintaan.

Hinnat ovat tarkastettu 10.12. joten toimi nopeasti sillä ne nousevat sitä mukaan kun koneet täyttyvät. Huomioi myös että hintaan sisältyy pelkkä koneeseen mukaan otettava käsimatkatavara.

Esimerkkihintoja:

 

Less

Katso tarjous
100% Toimivuus

5vrk New Yorkissa sis. Hotellit ja Lennot 479 €

Tarjous Expired
Haukkaa tästä ennätysedullinen lennot ja hotellit sisältävä matkapaketti New Yorkiin. Pelkät lennot maksavat normaalisti noin...Lisää

Haukkaa tästä ennätysedullinen lennot ja hotellit sisältävä matkapaketti New Yorkiin. Pelkät lennot maksavat normaalisti noin 700-800 € sekä yksi hotelliyö 200€ Manhattanilla. Tähän tarjoukseen sisältyy viiden yön majoitus Doubletree Hiltonissa Manhattanilla (4 tähden hotelli). Lentoyhtiönä toimii Icelandair joka pysähtyy meno ja tulomatkalla Islannissa. Lennon kesto per suunta on noin 10h~.

Huomioithan että 479€ hinta on per henkilö jos matkan varaa kahdelle henkilölle (eli yksittäisiä lippuja ei saa tähän hintaan). Klikkaamalla ao. hintaesimerkkiä pääset näkymään jossa on Doubletree Hiltonin hotelli yhtenä valintavaihtoehtona. Klikkaamalla sitä, huomaat että hintaan sisältyy myös lennot.

Esimerkkihinnat:

Hinnat on tarkistettu 6.10. – Hinnat nousevat sitä mukaan kun lennot ja hotellit täyttyvät ja näin halvoilla hinnoilla se on hyvin nopeasti. Joten toimi nopeasti mikäli haluat nykiin edullisesti 🙂

 

  Less

Katso tarjous
100% Toimivuus

Lennot Lontooseen 66 €

Tarjous Expired
Haukkaa tästä superedulliset lennot itsellesi ensi vuonna Lontooseen. Norwegianin suorilla lennoilla matka taittuu noin 3...Lisää

Haukkaa tästä superedulliset lennot itsellesi ensi vuonna Lontooseen. Norwegianin suorilla lennoilla matka taittuu noin 3 tunnissa per suunta. Osa lentoajankohdista sopii hyvin esim. pitkän viikonlopun kanssa. Varaa ajoissa sillä lentojen hinnat kallistuvat sitä myötä kun koneet täyttyvät!

Muutama esimerkkihinta (hintoja löytyy myös muille ajankohdille):

Less

Katso tarjous
100% Toimivuus

Lennot Berliiniin 3 päivän majoituksella 175 €

Tarjous Expired
Haukkaa tästä itsellesi edullinen Berliinin matka majoituksineen. Ensi vuoden alusta Expedian kautta saa varattua pidennettyjä...Lisää

Haukkaa tästä itsellesi edullinen Berliinin matka majoituksineen. Ensi vuoden alusta Expedian kautta saa varattua pidennettyjä viikonloppuja alk. 175€. Liikennöivänä lentoyhtiönä toimii Eurowings (Helsingistä) ja majoituksen tarjoaa Kurfürstendamm hotelli (4 tähteä).

Lentojen kesto per suunta on noin 2 tuntia (suora lento). Tässä muutama esimerkkihinta (hintoja löytyy myös muille ajankohdille:

Huomioithan että hinta alk. 175€ on per henkilö mikäli varauksen tekee kaksi ihmistä (eli siis varaattee lennot/hotellin kahdelle ihmiselle yhteensä). Hinnat on tarkastettu 10.9 ja ne muuttuvat sitä mukaan kun lennot täyttyvät joten toimi nopeasti!

  Less

Katso tarjous
100% Toimivuus